
MAYO-MAX TILL DRESSING
Mayo-Max, ett äggulepulver som ger en värmestabil emulsion, detta innebär att slutprodukter som majonnäs, dressing eller sås klarar värmebehandling utan att emulsionen bryts.
Majonnäs och majonnäsbaserade såser finns i oändligt många varianter runt om i världen. Från den klassiska majonnäsen och bearnaisesåsen till lokala varianter smaksatta med fisk. I vårt Mayo-Maxkoncept ingår äggbaserade ingredienser, majonnäsmixer samt ett sortiment av äggbaserade ingredienser utan tillsatser, så kallade clean label-produkter.
Mayo-Max, ett äggulepulver som ger en värmestabil emulsion, detta innebär att slutprodukter som majonnäs, dressing eller sås klarar värmebehandling utan att emulsionen bryts.
Mayo-Max, äggulepulver som ger jämn och hög kvalitet på dina emulsioner.
Till skillnad från flytande ägg har äggulepulver lång hållbarhet och kräver inte kyltransport.