.

Vi utvecklas tillsammans

.

Att arbeta på Källbergs är inspirerande och vi som jobbar här brinner för att på olika sätt arbeta med naturens smartaste råvara - ägget. I vår organisation får du goda möjligheter att påverka ditt arbete och vi uppmuntrar och stödjer alla former av utveckling.

På Källbergs kombineras ny, innovativ teknik med generationer av förvärvad kunskap. Vi är stolta över vår goda arbetsmiljö som präglas av trivsel, öppenhet och professionalism. Här känner alla till och tar ansvar för sin del i verksamheten.

  

 

Vill du
arbeta hos oss?

Kontaktpersoner

På Källbergs arbetar vi långsiktigt och det är viktigt att vår personal ges möjlighet att använda och utveckla sin kompetens

.

LEDIGA TJÄNSTER

.

JUST NU FINNS INGA LEDIGA TJÄNSTER ATT SÖKA.

 

 

 

 

.

Jag heter Pirjo Björkenbacke och jag arbetar som Produktutvecklare på Källbergs där jag bl.a. utvecklar äggpulver för majonnäser och såser

 

Jag började arbeta på Källbergs i juni månad 2018 och är utbildad civilingenjör i kemiteknik med inriktning bioteknik.

 

Det jag tycker är roligast med mitt jobb på Källbergs är att det är varierande, ena dagen är man på kundbesök utomlands, nästa dag står man på laboratoriet. jag arbetar mycket med frihet under ansvar.

Mitt bästa recept? Ja! Om ni inte har gjort äggröra efter Gordon Ramsays recept måste ni testa det. Världens godaste äggröra!

 

(Pirjo Björkenbacke, mars 2019)

.

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Klicka på knappen för att acceptera cookies.