Petit-choumixer

Våra petit-choumixer gör arbetet
i konditoriet och bageriet enklare

Att få till ett petit-chourecept som fungerar för industriellt bruk är komplicerat. Bröderna Källberg kom på1960-talet underfund med en lösning som blev en succé, den gav jämnt resultat och god kvalitet – varje gång den bakades.
Sedan dess har Källbergs varit näst intill ensamma i branschen om att kunna producera petit-choumixer som oavsett vad det är som bakas (till exempel éclair, profiterole, Paris-brest eller French cruller) ger samma goda resultat, varje gång.

.

Källbergs arbetar långsiktigt inom flera områden. 
Vi har erbjudit RSPO certifierad palmolja sedan 2014. 
Nu fortsätter vi genom att öka kraven på våra leverantörer av palmolja och erbjuder under 2016 RSPO nivå segregerad.

.

 

Vill du veta mer om vårt erbjudande inom petit-choumixer, kontakta våra säljare.

Vårt unika erbjudande 

På vår anläggning i Töreboda hanterar vi hela tillverkningskedjan. Från ägget, genom spraytorkningsprocessen, till den färdiga torrblandningen som ofta är unik för varje kund. Vi samarbetar med några av världens största varumärkesleverantörer av bagerimixer och vi har kunder över hela världen.

Uppfattningen om hur resultatet av en petit-choumix ska smaka och se ut varierar från land till land, därför tar vi fram recept helt efter kundens önskemål. Oftast packas och märks också mixen med kundens eget varumärke redan här hos oss.

 

 

Varför använda en färdig mix? 

Att göra petit-chouer från grunden kräver gott om tid och en skicklig konditor eller bagare. Med en färdig blandning blir det enklare. Det är smidigt att använda Källbergs petit-choumix. Bara tillsätt vatten, rör om, spritsa ut – manuellt eller industriellt – baka av. Klart!

Gör man en deg från grunden krävs utrymme där man kan förvara ägg, fett och andra råvaror. Vår mix kan förvaras torrt och svalt i åtta månader utan att kvaliteten förändras. Vid varje bakning når man med våra petit-choumixer samma resultat, utan onödigt svinn.

På Källbergs provbakar vi varje produktion för att försäkra oss om att slutprodukten blir som våra kunder förväntar sig. Våra kunder är allt från det lilla, enskilda bageriet som vill förenkla arbetsprocessen och ha mer tid till att göra kreativa fyllningar och toppings, till stora industrier och grossister som vill kunna leverera en stabil, trygg och lättanvänd produkt.

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Klicka på knappen för att acceptera cookies.