PETIT CHOUX-MIXER

Vårt unika erbjudande

Att göra petit-chouer från grunden kräver gott om tid och en skicklig konditor eller bagare. Med en färdig blandning blir det enklare. Det är smidigt att använda Källbergs petit-choumix. Bara tillsätt vatten, rör om, spritsa ut – manuellt eller industriellt – baka av. Klart!

UGNSBAKADE PETIT CHOUX-MIXER
UGNSBAKADE PETIT CHOUX-MIXER

Fördelar med våra Petit Choux-mixer: Lätt att använda, tidsbesparande, jämn bak-kvalité, inget svinn, lång hållbarhet på mixen, kan förvaras i rumstemperatur och ger en säker hantering i bageriet. 

Ugnsbakade varianter kan med fördel användas till: Bananbakelse, Mariabollar, Éclair, Windbeutel och Profiterol.

Specifika mixer för de olika Petits Choux-bakverken.

UGNSBAKADE PETIT CHOUX-MIXER
UGNSBAKADE PETIT CHOUX-MIXER

Våra mixer finns att få som komplett mix med ägg eller koncentrat utan ägg. Båda är lämpliga för bakning och fritering. 

Mixerna ger ett jämt baknings-reslutat och slät yta, förväntad bakvolym och färg utifrån recept, 

Våra mixer har olika smakprofiler, tex. salt, sött, ägg eller mjölk. 

PETIT CHOUX-MIXER FÖR FRITERING
PETIT CHOUX-MIXER FÖR FRITERING

Mixer för friterade bakverk: Spritzkuchen/French Crullers, spanska Churros och tyska Quarkbällchen. Vi har olika recept för olika applikationer och efter kundens önskemål. 

Mixerna har certifikat för RSPO Mass Balance.