MAYO-MAX emulgatorer till majonnäs

Den flexibla lösningen

Majonnäs och majonnäsbaserade såser finns i oändligt många varianter runt om i världen. Från den klassiska majonnäsen och bearnaisesåsen till lokala varianter smaksatta med fisk. I vårt Mayo-Maxkoncept ingår äggbaserade ingredienser, majonnäsmixer samt ett sortiment av äggbaserade ingredienser utan tillsatser, så kallade clean label-produkter. 

MAYO-MAX TILL DRESSING
MAYO-MAX TILL DRESSING

Mayo-Max, ett äggulepulver som ger en värmestabil emulsion, detta innebär att slutprodukter som majonnäs, dressing eller sås klarar värmebehandling utan att emulsionen bryts.

MAYO-MAX TILL MAJONNÄS
MAYO-MAX TILL MAJONNÄS

Mayo-Max, äggulepulver som ger jämn och hög kvalitet på dina emulsioner.

MAYO-MAX TILL SÅSER
MAYO-MAX TILL SÅSER

Till skillnad från flytande ägg har äggulepulver lång hållbarhet och kräver inte kyltransport.