.

Vi utvecklas tillsammans

.

Att arbeta på Källbergs är inspirerande och vi som jobbar här brinner för att på olika sätt arbeta med naturens smartaste råvara - ägget. I vår organisation får du goda möjligheter att påverka ditt arbete och vi uppmuntrar och stödjer alla former av utveckling.

På Källbergs kombineras ny, innovativ teknik med generationer av förvärvad kunskap. Vi är stolta över vår goda arbetsmiljö som präglas av trivsel, öppenhet och professionalism. Här känner alla till och tar ansvar för sin del i verksamheten.

  

 

Vill du
arbeta hos oss?

Kontaktpersoner

På Källbergs arbetar vi långsiktigt och det är viktigt att vår personal ges möjlighet att använda och utveckla sin kompetens

.

LEDIGA TJÄNSTER

.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

.

Jag heter Ola Henningsson och jag arbetar som Processoperatör på utsäckning av äggvitepulver och som teamledare på vårt lager

 

Jag började arbeta på Källbergs i mars månad 1989 och är gymnasieutbildad.

 

Det jag tycker är bäst med Källbergs är att jag arbetar mycket med frihet under ansvar.

Mitt bästa recept med ägg är skumbollar då äggvitan jag producerar är en stor del i skumbollar.

 

(Ola Henningsson, november 2017)

.

.

Jag heter Annica Höckergård och arbetar som Produktchef för Majonnäs och emulgerande såser. Utvecklar bl.a. nya mixer av äggulepulver.

 

Jag har arbetat här i 6 år och har en magisterexamen i Livsmedelskemi från Linnéuniversitetet.

 

Jag tycker att arbetet på Källbergs är väldigt varierande med kunder från hela världen, samt att mitt arbete är både teoretiskt såväl som praktiskt i olika spännande utvecklingsprojekt.

 

Mitt bästa äggrecept är Bananpannkaka!

1 banan

2 ägg

Ev. lite vaniljpulver

Mosa ihop med en gaffel och stek.

Ät med hallon, sirap eller varför inte smetana!

(Annica Höckergård, November 2017)

.

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Klicka på knappen för att acceptera cookies.